viernes, 22 de marzo de 2019

"BARR", el seu primer treball de Ramon Barr



Ramon Barr irromp per a donar a la cançó d'autor la força pròpia del gènere a través del missatge i la paraula. 

Ramon Barr, acaba de gravar el seu primer treball 'BARR' (Rocket Music, 2019) publicat el passat mes de febrer. 

‘BARR’ és un treball divers en temàtiques que van des del canvi de vida apassionat en la trajectòria professional de l’artista, abandonant la seva antiga professió per la música (‘Salpar’) fins a des coincidències amoroses (‘Tu’), plantejaments existencialistes (‘Una sola vida’) o trets personals del seu dia a dia com la tendència a l’insomni plasmada en ‘L’insomne’.

Entre els temes un dedicat a Barcelona, ‘La dama de l’en-tot-cas’, que en la seva lletra recull les principals referències de la ciutat, la seva bellesa i el seu geni però també algunes ombres que en l'actualitat la penalitzen com l’especulació immobiliària o l’explotació turística.

'BARR' emociona l’oient des del primer moment i impacta malgrat el seu format poc habitual: un EP de cinc temes. 

Ramon Barr és un cantautor barceloní. Irromp en la cançó d'autor amb la força del missatge i la paraula. El seu repertori està basat en composicions que van del quotidià a l'inusual. Sovint poètic, a voltes prosaic, les seves lletres treballades i el seu estil directe, però de veu intimista, el situen des de l’inici a escala dels grans cantautors clàssics. 

Ramon Barr va cursar estudis de música a la EMMB (Escola de Música Moderna de Badalona) als vint anys. 

Abans d'iniciar la seva trajectòria en solitari lidera diverses formacions amateurs com a vocalista, actuant en diferents espais com clubs nocturns, restaurants o sales de concerts. Alterna l'activitat musical amb la composició de temes propis i amb l'afició a l'escriptura que el porten a l'obtenció d'un premi literari (Països Catalans, 1982) i a publicar dos llibres dins del gènere poètic, 'Sin Estufa' (Ed. BDL, 2001) i 'Bares de Babel' (Ed. Carena, 2011).

Els propers concerts serán el 28 de Març a la Sala Decode (Barcelona) i el 11 d' Abril - Merbeyé (Barcelona)  


No hay comentarios:

Publicar un comentario