domingo, 16 de junio de 2019

Enric Navarro presenta el seu disc "Mil coses perdudes"


L'Enric Navarro canta des de fa molts anys. De fet, des de ben petit sempre havia defensat que ell és cantant, independentment que aconseguís més o menys popularitat o guanyar-s'hi la vida.
Ja als anys noranta va començar a estudiar cant i a formar part d'unes quantes Corals, així com d'un projecte de Gospel.
Des de 2004 fins a 2010 va formar part del grup Ex Via, com a vocalista. Un grup de pop, de cançons d'autor i de balades, amb el qual va actuar a diversos escenaris del Maresme.
Des de fa 3 anys, és a la formació Veus en Escena, de l'Escola de Música d'Arenys de Mar, on hi desenvolupen el projecte Aposta d'Òpera, dirigit per Magdalena Campasol, que consisteix en muntar i representar cada any un musical.

Enric Navarro va presentar el passat 14 de juny "Mil coses perdudes", el seu primer disc.
Farà l'estrena en directe el proper 29 de juny, al Pati de Can Marchal (Mataró)

Amb el disc "Mil coses perdudes", l’Enric Navarro s’endinsa clarament en dos vessants diferents; d’una banda tenim la balada romàntica, clarament definida a "No ho sabia veure" però, tanmateix, afrontada sovint des d’un punt de vista esbiaixat pel que fa a les relacions, com es percep a "Ara em cal" o el propi "Torna a casa", on regna el penediment per allò que no s’ha fet bé. I també una joieta com "Quan romans en silenci" que defensa la manera d’estimar de cadascú. Per una altra banda, tenim cançons amb missatge clar.
Sempre, com és obvi amb afany o massa sovint hem relliscat, es valora la persona i la llibertat a "l’hora d’afrontar la vida", defugint les normes establertes de manera arbitrària. L’última cançó, tanmateix, Al cap del carrer és un cant ple d’optimisme que convida a no patir per les coses que no són importants...
 Qui sap, potser darrere d’aquestes mil coses perdudes, l’Enric Navarro ens mena a mil coses retrobades; les coses que formen part de la nostra pròpia essència.

Crèdits del disc:
Produït per: Marc Martin
Gravat i mesclat a: Estudi La Vall
Bateries: Àlex Gaspa
Baix: Nacho Fisac
Guitarres: Jimmy Vidal
Pianos: Alberto González
Violí: Ana Fernández
Cello: Marçal Ayats
Mescla: Nacho Fisac
Enginyer D.A.W.: Santi Maspons
Masteritzat per: Juanjo Muñoz a Catmastering
© i Ⓟ MMM MUSIC 2019 mmmmusic.eu
Fotos i disseny gràfic: MOTU (studiomotu.com)



No hay comentarios:

Publicar un comentario