lunes, 7 de octubre de 2019

Sandra Bautista presenta el seu nou disc "Trapezista"


Sandra Bautista presenta el seu nou disc: "Trapezista" (Satel.lite K 2019)
La guanyadora de l'edició 2018 del Sona 9, ha preparat el seu treball discogràfic del que ja ens va avançar els singles Trapezista i Fidel al teu estil.

Trapezista (Satélite K 2019) reflecteix la valentia que hi ha darrere cada pas artístic. Enfilar-se i gronxar-se en un trapezi és cercar l'equilibri entre la por, l'atreviment i l'amor com a úniques energies que mouen la vida en totes dimensions.

La Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana. Talent, joventut i una veu dolça i incisiva. El seu estil vocal personal la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l'escena.

El novembre de 2018 es proclama guanyadora absoluta de la 18a edició del concurs SONA 9 organitzat per la revista Enderrock i Catalunya Ràdio. A més, ha rebut diversos reconeixements com l’Estel Solidari i s’ha endut els primers premis del Festival Riubombori, el Karquinyoli Festival, el Premi Vallès Visió i el concurs Joan Trayter.

 La presentació oficial, 9 de novembre Festival Acròbates de L'Hospitalet
Mantenint el focus en el missatge com a cantautora, el més sorprenent d'aquesta nova entrega és l'àmplia i potent producció sonora que respiren totes les cançons. Al nou treball, hi impera essencialment el pop-rock i el funk, tot i que també passa pel swing, la rumba i els ritmes llatins. En general, totes les cançons traspassen fronteres estilístiques explorades fins al moment. Es podria assegurar que s'han pervertit els estils, s'han electrificat les notes i s'ha endurit la sonoritat. El disc està ple de nous reptes, com per exemple escriure en forma de sonet o estructurar un compàs d'amalgama 11/4, un recurs rítmic gens habitual. Totes les lletres són escrites per la Sandra excepte el poema "La caverna" d'Estel Solé convertit en Darrere el foc al disc. A més, els seguidors de les cançons de la Sandra hi trobaran una sorprenent La casa de les mil olors en versió rock.


No hay comentarios:

Publicar un comentario