viernes, 25 de octubre de 2019

BLACK ISLANDS presenta el seu nou disc “Patio de luces”


Com diuen els mateixos Black Islands "Hi ha amors que asfixien, amors que canvien de gènere, amors que muten i creixen amb el temps, hi ha amors fantasma, desamors que uneixen, enemics que s'estimen, hi ha arnes que busquen bombetes i fins rates que es volen en els embornals. Hi ha moltes formes d'estimar o de viure". En aquest disc en concret hi ha nou. Nou finestres de diferent grandària que treuen el cap a un mateix pati interior, el “Patio de Luces” (Mama Vynila Records, 2019)

“Patio de Luces” (Mama Vynila Records, 2019) ha estat gravat a El Port de Santa Maria, amb la producció de Paco Loco. El resultat són nou cançons noves que porten el segell de Mama Vynila Records i amb col·laboracions de Juano Azagra i Pilar Angulo, components d'All La Glory.

El passat 25 d'octubre van fer una primera presentació a l'Espai Zowie de l'Hospitalet de Llobregat acompanyats de diversos grups del segell Caballito Records, com Los Jambos, Estrella Fugaz, Germán Carrascosa y la Alegría del Barrio o Río Arga.

1 comentario:

  1. "El passat 25 d'octubre van fer"?? Però si és avui! Escriviu des del futur...

    ResponderEliminar