jueves, 24 de octubre de 2019

YUGULAR, ens presenten nou treball "Verdugo de Verdugos".


El grup YUGULAR ens presenten nou treball "Verdugo de Verdugos".
Una freda nit de punk i perversion, 3 bandarres es van ajuntar i, després de molt alcohol, fum, xerrada i màgia, van decidir que era el moment de muntar una banda.
YUGULAR és un grup de Streetpunk canyer a 2 veus, formada per vells coneguts de l'escena punk / Oi! estatal amb més de 20 anys sobre els escenaris, membres de grups com Non Servium, Arkada Social i Kaotiko.
A finals de 2018 va veure la llum el seu primer treball, "Que Corra la Sangre", que comptava amb 4 temes i va tenir molt bona acollida per part del públic. Ja en 2019 van començar els assajos i composició d'aquest segon treball.
"Verdugo de Verdugos" és el nom del nou àlbum, que inclou 8 temes nous gravats en els estudis Haritz Harreguy i masteritzats per Víctor García a Ultramarinos. Això ens garanteix un sonidazo espectacular !! A més d'aquests 8 temes nous, tant el CD, en format digipack, com el vinil (en color vermell i que inclou també CD), inclouran els 4 temes de l'anterior treball "Que Corra la Sangre".
YUGULAR és producte de l'amor incondicional dels seus membres per la música, que amb sang, suor, llàgrimes i molt d'esforç, tiren endavant aquest Projecte, fonamentat en la passió pel Punk, Oi !, hxc ... Molta pasta, hores, quilòmetres i maldecaps invertits en aquest treball. I, per descomptat, tot valdrà la pena quan li donis al play i un somriure malvada recorri la teva cara d'orella a orella.
Això és Brutal Punk, directe a la jugular i sense filtrar!
YUGULAR està format per:
- HODEI (Arkada Social): Baix i veu.
- XABI (Kaotiko): Bateria.
- IVI (Non Servium): Guitarra i veu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario