sábado, 30 de noviembre de 2019

Chamizo ens presenta un treball Titanic amb "Icebergs, venid a mi"


Avui al blog LMALF, parlem de Chamizo, un grup de Barcelona, ​que acabem de publicar un nou disc: "Icebergs, venid a mí", el nostre tercer llarga durada. En aquesta ocasió quatre vegades més llarg del que és habitual. És el disc de "les 40 cançons ". Un esforç titànic: més de dues hores de música sense etiquetes (o amb totes) creada i gravada durant els últims quatre anys. 30 cançons pròpies i 10 versions totalment portades al nostre terreny (i adaptades al castellà les que no ho eren originalment)
de músics com Lou Reed, Cops Baixos, Nick Cave, Screaming Trees, Gazebo, Pappo, Charly García o La Vaca Multicolor (aquesta última, banda de garatge-punk dels 90 en què vaig compartir les seves primeres experiències al rock al costat de Jes Senra, actualment en el grup Sidonie, o amb Hèctor Xiqués, guanyador de el concurs de Radio 3 el 2002 amb el seu projecte No Neo).
Editat i publicat per CD Baby en plataformes digitals com Spotify, Itunes, Youtube, etc. Produït amb els propis mitjans disponibles només ells 3 (Paco Peñaranda a la guitarra, Juancar Muñoz a l'
baix i Santiago Chamizo, a la veu i els teclats) i l'ajuda de Rafa García (Mother Grace) i Carlos Santolobo (Deadyard) tots dos a les guitarres, o l'ex-jugador de bàsquet internacional Carlos Ruf, harmònica i veu en off en la versió de Nick Cave "The Mercy Seat ", entre altres. A la portada genial de Antonio Chumillas (il·lustrador i membre de la mítica banda valenciana Doctor Divago).
La notícia de la futura creació d'una rèplica de l'Titanic els va donar la idea per al títol i la portada. I com un Titànic que ressuscita una i una altra vegada, aquí seguim, gaudint l'aventura de ser una banda de Rock.
Un disc directe, on el rock aporta la força i les lletres la sensibilitat, una banda molt cohesionada que es nota en la gravació i que aporta una unió de factors que fa imprescindible escoltar una i altre cop. Els desitgem més èxit que el Titanic i que cap iceberg entorpeixi el seu camí a l'èxit.



No hay comentarios:

Publicar un comentario