jueves, 28 de noviembre de 2019

Maruja Limón presenta nou disc "Ante mí"


Maruja Limón presenta el seu nou disc "Ante mi" (Kasba Music, 2019). Una proposta que manté l'essència que els caracteritza: música vital que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins, però que arrisca amb noves sonoritats i temàtiques més complexes.
En "Ante mi", el quintet de Barcelona dóna veu a les situacions menys visibles de la nostra societat, creant una narració musical que dóna vida als silencis amb els convivim quotidianament.
Musicalment el grup s'estrena amb les col·laboracions, així doncs, trobem la irresistible veu de Pefro Pastor a "Mira a tu lado" i la col.laboració del conjunt Balkan Paradise Oquestra a "Rosario Dinamitera". Una altra de les novetats que trobem al treball, i que els confereix maduresa artística, és de fer d'haver-se atrevit a posar música a dos poemes de Miguel Hernández, "Las tres heridas" i "Rosario Dinamitera", probablement les dues cançons més aflamencades de l'àlbum. Finalment, destacar la inclusió del baix en tots els temes del disc, un instrument que no existia en el seu primer àlbum i que confereix una gran base sonora a l'obra.
El primer single és "Ante mi" la cançó que dóna títol a l'àlbum, una peça vitalista de producció molt delicada i encertada que mostra una gran treball vocal ple d'energia que sorprendrà per la seva bellesa i força.
La producció del disc ha anat a càrrec de Carlos Manzanares, a excepció de la ja publicada "Tu cuerpo", produïda per Pere Jou.
Del disseny s'ha encarregat un cop més l'equip de Baselinaconb, sota la baltuta de Blanca Pia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario