miércoles, 30 de septiembre de 2020

Els de la Marina, Menerva ens presenten "Bon Viatge"

Menerva és la nova sensació de la música en valencià. Hereus de gèneres musicals oblidats com el jazz, el disc-funk o el swing; vénen trepitjant fort amb el seu primer treball discogràfic "Bon Viatge". Aquest EP va ser possible gràcies a la donació de més de 150 mecenes que els va permetre aconseguir l'objectiu últim de tirar endavant un disc amb les menors deutes possibles. Els de la Marina tenen un disc fresc, potent i molt creatiu. 

La banda va iniciar els seus passos a finals de 2018, i des d'aquest moment porta experimentant en diferents corrents musicals, per tal de conèixer-se a si mateixa i de formar-se musicalment, tot això amb un objectiu els integrants tenen molt clar: passar-s'ho bé.

La banda està formada per un ampli grup de joves de vint: Toni Llorens a la veu, Joan Llorca a la guitarra, Ferran Llinares al baix, Sergio Escoda a la bateria, Quico Vacalebri el trombó i Fran Cabrera i Jaume Galiana les trompetes. El considerable nombre d'integrants permet que les cançons estiguin plenes de matisos que, a més, contrasten amb radicals canvis d'estil en les melodies.

"Bon viatge" ha estat produït per LR Studios, que porta des de 2006 treballant amb tota mena de grups musicals i porta històries de la vida en el estil que mes s'adequa a diferents estils musicals, el bon rotllo i la bona música s'uneixen en un projecte que creiem que donarà molt que parlar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario