jueves, 20 de enero de 2022

"Esa Maravillosa Niebla”el llibre/disc de Mikel Bizar


"Esa Maravillosa Niebla” és una història basada en testimonis reals, que explica i canta la vida de Maren i Auritz, una família que conviu diàriament amb el TEA (Trastorn de l'Espectre Autista). Adreçada amb una mica de fantasia, però també amb molta realitat, discorre pels camins de la inclusió, la sensibilització, i visibilitza l'espectre mitjançant la música i la literatura, trencar amb els estereotips del TEA serà l'únic final possible.

Un disc per llegir. Un llibre per escoltar. Una banda sonora amb una veu molt personal i una manera de transmetre i expressar sentiments, d'acord amb una història plena d'emocions i molta consciència. Aquest disc té un format íntim, però no mancat d'orquestracions, ple de guitarres acústiques i melodies capaces de transportar-nos a qualsevol capítol de la història. Aquesta edició del llibre compta amb pròlegs de Toti Martinez de Lezea i Javier Chueca.

Mikel Bizar (Bilbao, 1972) és un músic, cantant i compositor basc de bandes com Idi Bihotz o Auritz, amb una discografia de quinze àlbums i avalat per més de mil concerts, on ha compartit cartell amb grans bandes nacionals i internacionals. Va dirigir el disc amb finalitats solidàries "Athletic Gu Gara", on més de dues-centes cinquanta persones, inclosa l'Orquestra simfònica de Bilbao, van posar música a una llista de valors no relacionats exclusivament amb el futbol.

Alhora, és treballador d'Apnabi (Associació de Pares i Mares de Nens i Nenes amb Autisme de Bizkaia) amb gairebé vint anys d'experiència, i ens presenta el seu primer treball com a escriptor i cantautor, on uneix d'una manera excel·lent la seva passió per la música i el seu treball a l'Associació.

“Luna Nueva” va ser publicat com a primer single, amb la col·laboració a les veus d'Ainhoa ​​Cantalapiedra (Guanyadora d'OT2) i Rakel Arymux amb el seu signe-dansa.

També compta amb una preciosa versió a piano i veu de "La chispa adecuada" d'Héroes del Silencio, on està acompanyat per Julio Veiga i de nou Rakel Arymux amb el seu signe-dansa, advocant pel llenguatge inclusiu, amb vídeo dirigit per Aitor Elorriaga .

No hay comentarios:

Publicar un comentario