lunes, 1 de julio de 2024

La concursant d'Eufòria JIM ens presenta el seu EP "Dimonis"

Després de guanyar la segona temporada del talent xou Eufòria, Jim ens presenta aquest 2024 "DIMONIS", el seu primer EP.

Jim allibera els seus "DIMONIS" i ens obre la porta dels seus sentiments, convidant-nos a un viatge sonor a través de les seves vivències més íntimes i personals.

Mostant-nos les seves inseguretats, totes les complicacions que ha viscut -com és el cas del single homònim, on parla del bullying que va patir-, ens explica com s'ha anat fent forta davant les adversitats, aprenent amb el temps, i no deixant-se trepitjar per ningú.

Amb aquest primer EP "DIMONIS" l'artista volia expressar tot el mal viscut veient-lo des del vessant en positiu, perquè totes aquestes experiències l'han fet créixer i confiar en ella mateixa fins a convertir-se en la Jim que és avui dia.

Els dos primers avançaments "VINE" i "DIMONIS", ja ens deixaven entreveure la potència, l'energia i la passió que s'amagava dins aquest EP tan esperat, però eren només un petit tast de tot el que havia de venir.

A l'EP, que ha comptat amb dos productors de referència dins el panorama musical català, Roger Rodés i Genís Trani, podem trobar una mescla d'estils musicals i sonoritats que van des de l'electrònica, a una balada més pop amb tocs d'R&B, sense perdre l'essència rockera que tant la caracteritza, i deixar-nos seduir pels "DIMONIS" de la Jim, amb la seva veu única i amb lletres que parlen des de la sinceritat.

BIOGRAFIA JIM:

Jimena Gómez (Granollers, 2003), més coneguda com a Jim, és una cantant catalana, destacada com la guanyadora de la segona temporada del programa de TV3 Eufòria. Des de molt jove ha estat adepta de la música i sempre ha somiat sempre poder dedicar-s'hi. El seu gènere musical predilecte és el rock, i toca el piano i la guitarra. Pren com a referents als grups Queen, Guns N' Roses i AC/DC.

El 2020, mentre estava vinculada al projecte Etcètera, va participar en la primera edició del concurs de Cardedeu TV Objectiu Paki. Així doncs, el setembre   del   2022,    juntament    amb   els   seus

excompanys Joan Liaño, Ares Elías i Ona Casacuberta, va participar en el concert d'inauguració del Gra Jove a la seva ciutat.

El 2023, va ser seleccionada per a la segona temporada del concurs musical de TV3 Eufòria, on vam poder descobrir una Jim versàtil i professional, i ens va regalar grans actuacions que van acabar per aconseguir-li un lloc a la final del programa. Després d'una emocionant gal·la final, l'artista va proclamar-se guanyadora del talent xou, i ara comença la carrera professional de la mà de la discogràfica Música Global.

No hay comentarios:

Publicar un comentario