lunes, 1 de julio de 2024

Santi Eizaguirre ens presenta el seu tercer treball d'estudi: “Com un segon origen”.

Després de més de sis anys de silenci discogràfic i molt poques aparicions en directe, Santi Eizaguirre torna amb noves cançons. El que va ser guitarrista de Cheb Balowski va publicar, divendres, les cançons del seu tercer treball d'estudi: “Com un segon origen”.

Amb una estètica que experimenta amb l’electrònica, la mirada de Santi Eizaguirre reivindica la cançó d’autor i la seva visió crítica sobre la realitat. La seva proposta connecta amb una cançó irònica i desacomplexada on la lírica té un paper central.

La producció de tot el disc “Com un segon origen”  ha comptat amb la direcció de Stéphane Carteaux, antic integrant de Color Humano i productor dels darrers dos discos de Cheb Balowski. Aquest nou treball del músic barceloní, es presentarà en directe a Barcelona aquesta tardor.

Al febrer d’enguany Eizaguirre ja va fer un avançament de “Com un segon origen”  amb la balada “Podrem parlar”, una adaptació al català de la cançó “On va s’aimer encore” del cantautor quebequès Vincent Vallières. També, des del passat abril es pot escoltar a les xarxes “Te’n recordes” una mirada simpàtica a la generació que va viure l’adolescència en la Barcelona postolímpica.

La sortida del disc va acompanyada del videoclip de la cançó “Que de cop”, on se’ns situa davant d’una realitat molt sovint donada per descomptat: el fet “que de cop tot pot fer un tomb”. En aquest cas, Santi Eizaguirre ha treballat amb unes bases d’inspiració dance.

No hay comentarios:

Publicar un comentario