viernes, 4 de octubre de 2024

Els gallecs Breo ens presenten disc "Máis Alà"


BREO, el nou grup revelació del folk a Galícia, presentarà el seu primer treball discogràfic, 'Máis Alà', dimecres 9 d'octubre, que es podrà escoltar a les plataformes digitals.

'Máis Alà' conté deu temes basats en la rellevància del misticisme, els costums i les llegendes gallegues, que donen inspiració a cadascuna de les cançons que componen el seu primer àlbum.

Per a aquest treball, gravat a Estudios Bruar, la jove formació gallega ha comptat amb diferents col·laboracions musicals, com el cantant Sabu l'Aviseu (a 'Canto Raibas'), Marta Chello (a 'María 'A Meiga') i la banda de l'Associació Cultural Triskell d'Arteixo (a 'Os Lombois').

El nom del grup està inspirat en una deïtat cèltica anomenada 'Berobreo', guardià d'ànimes i encarregat de transportar-les 'al més enllà', el qual té un santuari al capdamunt del Monte do Facho (Donón, Cangas do Morrazo), una de les mítiques finisteres atlàntiques.

BREO està format per Sandra Novais Meireles (veu, teclat i pandeireta), Samuel Lafuente Carballeda (violí), Rubén Gómez Castro (guitarres), Migui Ocampo (bodhran, percussions i programacions) i Bieito Romero Diéguez (flauta travessera, acordió diatònic i flauta ).

La gira de presentació a Galícia té dates confirmades a la Sala Garufa Club de la Corunya (12 d'octubre) ia la Casa das Crechas a Santiago de Compostel·la (26 d'octubre).

Escolta a Spotify

No hay comentarios:

Publicar un comentario