martes, 7 de junio de 2016

Parlem del grupo COPO i el seu darrer disc "Todos a la guerra"


COPO és un grup de Rock-Pop indie amb domicili a València, format el 2007. Graven la seva primera maqueta a finals d'aquest any, la qual es il·lumina amb el nom de «Laberints de Gel», i consta de quatre temes que serveixen com presentació d'aquesta formació. Davant la sorpresa que bastants incauts la compren, i fins i tot van assíduament als seus concerts, COPO decideix gravar la seva segona demo a finals del 2008 en els TigrusStudio de Gandia, i aquesta vegada compten amb l'ajuda de Jordi Sapena, Paco Loco i Mario G . Alberni.

COPO està integrat per Antonio (veu i guitarra), Alberto (guitarra, sintes i veus), Carles (baix) i Víctor (Bateria). Cadascú, a la seva manera, aporta un gra de sorra que defineix el so de la banda.
Pots escoltar-los a www.copo.bandcamp.com

En el següent treball de la banda, titulat «Matrioshka» (per les nines russes), podem escoltar sis nous temes on el so del grup es va definint a poc a poc.
L'activitat de la banda, els porta a gravar el seu següent treball, "Juegos de Invierno". Lentes pujades al cim de la nevada muntanya per realitzar un vertiginós descens. Fred i remolins units amb força per arribar a la tranquil·litat de la potència sonora.

El 2011, editen un EP de quatre cançons editat pel segell català Flor i nata records. "Vals sobre un escarabajo" que així es diu el seu nou EP ha estat gravat i mesclat per Carlos Soler (Damien Lott) en Blackout i masteritzat per Mario G. Alberni.
Aquest treball va ser gravat en els estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria i masteritzat per Mario G. Alberni. A més va comptar amb la col·laboració de Guille Mostaza (Ellos).

El seu darrer treball es treball es diu "Todos a la guerra" (La flor y nata records, 2014) i conte 8 temes "Atardecer en la mitad sur", "conversaciones en la cima", "inmortales", "400 golpes", "Ballenas", "Cohetes", "Los indios" i "No podrán con nosotros". El disc esta gravat i mesclat entre el febrer i març de 2014 per Paco Loco en Puerto de Santa Maria (Cádiz) i està masteritzat per Mario Alberni en Kadifornia - Puerto de Santa Maria (Cádiz) i té la col.laboració habitual de Guille Mostaza (Ellos) amb sintetitzadors al tema "400 golpes".


No hay comentarios:

Publicar un comentario