miércoles, 21 de julio de 2021

La China Lina presenta 'Malos Tiempos'

 



La China Lina presenta 'Malos Tiempos'. La tripulació del Poblenou ho ha tornat a fer! Després de la bona acollida de Lo Seguim Intentant i de Gomes per al Pèl per part de seguidors i mitjans, La China Lina ens sorprèn ara amb un tercer avançament de El Hombre Tranquilo, el primer LP de la formació (autoeditat i enregistrat totalment en analògic) . Aquesta nova peça de pràcticament quatre minuts és guitarrera, reflexiva, enganxosa i molt necessària, i es titula 'Malos Tiempos'

Cultivada i cuidada durant la pandèmia, 'Malos Tiempos' és un altre punt de vista de què no s'ha parlat prou durant aquests mesos. Potser no estem preparats per parlar el necessari de nosaltres mateixos i sí dels altres. El confinament va donar a lloc a atacs impulsius de sinceritat i diàlegs interiors en les persones, a tenir temps de parlar amb un mateix, enfrontar-se a la realitat de passar temps sincer en convivència, temps que el ritme de vida actual fa que sigui impossible frenar per fer balanç. Moltes persones es van adonar de les seves veritables inquietuds personals durant la pandèmia. Van ser 'Malos Tiempos' però haurien de servir per buscar una vida interior millor.

La China Lina barreja en el seu so lletres directes d'històries reals, enganxoses melodies pop i una rabiosa base rítmica que satura i enfosqueix el seu so per recordar-nos detalls de Los Piratas o Los Planetas i per moments ens permet reviure temps més moderns orbitant entre Vetusta Morla o Lory Meyers. Amb poc més d'un any de vida, el quartet amb integrants de Lleó, Granada, Vila María (Argentina) i Barcelona convergeix a La China Lina amb experiències tan dispars com les diferents influències musicals de cada un d'ells. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario