lunes, 20 de septiembre de 2021

Killus publica el primer àlbum en directe de la seva carrera, 'Live in a Ghost World'

Killus publica el primer àlbum en directe de la seva carrera, 'Live in a Ghost World'. La banda desplega amb contundència i amb una acurada presència escènica seves cançons, que van des de temes emblemàtics de discos anteriors com 'Feel The Monster' o 'Ultrazombies' als seus més recents temes com 'Vortex' o 'A Perfect Paradigm'.

Després de la publicació de 'Devilish Deeds', l'últim àlbum de Killus, a princicios de 2020, la banda iniciava un any esperançador ple de força il·lusionant, que va quedar truncat amb l'arribada de la pandèmia.

No obstant això, tot i no poder estar a la carretera i compartir el nou treball amb els seus fidels seguidors, Killus va treballar de forma incansable en noves idees i propostes i van realitzar així el seu primer "Live Streaming Oficial" a finals de novembre. Un concert retransmès amb una gran qualitat, darrere d'el qual hi va haver un enorme treball visual i sonor, per reflectir tota la força i potència de la banda i la seva brillant posada en escena en directe.

Després de la retransmissió del concert, el so ha estat remesclat i, a continuació, masteritzat per Enrique Soriano en Crossfade Mastering.

No hay comentarios:

Publicar un comentario