lunes, 22 de noviembre de 2021

El Naán presentarà el seu nou disc 'Germinal'

El grup El Naán presentarà el seu nou disc 'Germinal' a la Sala Galileo Galilei de Madrid, el passat dimecres, 13 d'octubre, en què explora alhora, les sonoritats atlàntiques, sons autòctons, exòtics i contemporanis. Es tracta d'un viatge inspirat en Amèrica camperola i indígena, la de "anada i tornada", la de "les cent ànimes i mil rostres", el que suposa un nou enfocament de la feina creatiu de el grup.

'Germinal' és el quart àlbum de la formació de Palència, després de l'exitós àlbum ‘La Danza de las Semillas’, considerat el Millor Disc Europeu el 2018 i quatre en el Top Mundial. El Naán està format per César Díez (baix elèctric), Maria Alba (segona veu i pandero), Adal Pumarabín (percussions), Javier Mediavilla (guitarra electrònica), Carles Herrero (veu, buzuqui, tres), Héctor Castrillejo (videoart i rapsode ) i César Tejero (saxòfon).

El seu poderós directe es converteix en un ritu amb el públic on es donen cita els ritmes i els instruments més ancestrals amb textures contemporànies, músiques ètniques, jazz o folk, i a què se sumen la paraula, la imatge i la poesia en una experiència fascinant , única i emocionant.

El Naán ofereix en els seus directes un recorregut musical per l'arrel ètnica de la tradició, amb melodies, ritmes i versos de les tradicions ancestrals, que són inspiració per al nou àlbum 'Germinal', de què brollen 13 noves cançons, totes elles amb una diversitat d'estils poc habituals per a la banda, amb especial referència a el folklore de Amèrica camperola i indígena.

Per a l'enregistrament d'aquest disc els palentins van comptar amb la col·laboració especial d'artistes nacionals i internacionals de la talla de Santiago Auserón (Radio Futura), el gallec Xabier Díaz, Germán Díaz, Diego Galaz i Jorge Arribas (Feten Feten) i el francès Greg Devaou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario