lunes, 23 de enero de 2023

Els catalans Legendari ens presenten disc "Terra de somiadors"

Legendari, el grup musical de folk rock català amb esperit trobadoresc, llança el seu primer disc ‘Terra de Somiadors’. Les seves cançons, amb melodies alegres i energètiques, matisos medievals, lletres històriques i llegendàries, transporten a l'oient a mons antics i fantàstics de la cultura catalana.

Per la producció del seu primer disc ‘Terra de Somiadors’, el grup vallesà ha comptat amb el productor Carles Puntí (Stay Homas, Judit Netherman), d'estudis Wasabi. El disc és el resultat d'un any de feina on els membres del grup comenten que estan molt satisfets.

El disc ‘Terra de somiadors’ és un disc conceptual que narra la història d'un pastor de la Catalunya del Nord del segle XIII en la recerca del seu sentit de vida. En un temps convuls de guerres i heretgies, el nostre protagonista començarà un pelegrinatge cap a la terra de trobadors, als comtats de Girona, on es trobarà diferents personatges que el guiaran i l'ajudaran en el seu camí espiritual. Trobairitz's (trobadores en occità), savis bruixots, alquimistes, cabalistes, tots ells perseguits per la Santa Inquisició. El pastor descobrirà noves idees que li donaran resposta a tots els seus perquès i neguits més profunds.

Entendrà que la música, el ball, la creativitat i l'amor als seus són les fonts d'inspiració que el faran sentir viu i il·lusionat per a estimar-se a ell mateix, poder cuidar els altres i apreciar la natura que l'envolta. D'aquesta manera, emprendrà un nou camí de retorn prop dels seus éssers més estimats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario