miércoles, 25 de enero de 2023

Santiso presenta el single "Todo llega" i el futur disc "Fortuna"

"Todo llega" En aquesta cançó, l'artista es defineix com un simple canal. Aquest tema va arribar una matinada sense lluna d'agost, amb en Santiso sol i a la riba de la ria de Pontevedra. Va arribar d'una, sense correccions, sense variacions, sense retocs, sense pensar-hi: "Només vaig cantar i vaig tocar, sense pensar. I es va convertir de sobte en la resposta al que no trobava, amb la condició de compartir-la, perquè al capdavall, a tots ens arribarà el que hagi d'arribar". El més difícil és estar disposat que el que hagi de ser, sigui. I potser per això aquesta cançó es va compondre fa sis anys, feia un any que estava gravada i guardada a l'espera del seu moment i ara Santiso ha sentit que sí, que ja, que ja és hora d'arribar.

Crèdits tècnics:

Cançó composta, veu i guitarra per José Luis Santiso Sarasa.

Cançó produïda, gravada, mesclada i masteritzada per Albert Freixas i Eduard González, a 8 BITS Estudis de Sabadell, el desembre de 2021.

Direcció del videoclip: Miro Slavin Szwajcarzewski.

Direcció artística del videoclip: Pere Amilibia.

Producció del videoclip: David Carquero.

Videoclip gravat a Ermedàs, Palafrugell (Girona) el novembre del 2022.


Santiso, cognom real del comunicador José Luis Santiso, Barceloní inquiet i rebel de tot el que entri per les orelles. 

Enamorat de la ràdio des de petit, treballa a Catalunya Ràdio, emissora nacional de Catalunya, com a tècnic i locutor, sempre experimentant i buscant noves formes de comunicar a través de la música. 

Músic i compositor, ha publicat tres discos, sempre buscant expressar-se des de la sinceritat. Sense ganes de classificar-se, viatja de les guitarres acústiques a l'electrònica, buscant més enllà a través de l'expressió. També és un enamorat de les músiques del Mediterrani, presentant les seves sessions com a Dj Falugues, nedant entre tots els estils, sense censura, a través de llengües germanes, com el català, castellà, berber, àrab, hebreu, turc, grec, albanès, croat, italià, occità, francès, maltès, etc. 

Aquesta vegada, amb "Todo Llega", Santiso, torna a expressar-se amb instruments elèctrics, com ja va fer al seu segon disc "Fortuna".

No hay comentarios:

Publicar un comentario