martes, 2 de mayo de 2023

Sweet Rage ens presenten el disc "Abian"

Sweet Rage, és una nova banda de Biscaia amb un estil propi, amb una dolça veu femenina amanida de metall dúltima generació. Un so que barreja amb precisió melodies pop que es potencia a les seves bases pel seu origen metal·ler. Les seves cançons, no et deixaran indiferent, parlen de superació, de ràbia, de l'amor a la vida i de no perdre ni un minut en problemes del primer món.

La veu la posa Cris, autodidacta a la vida, nòmada i sense por, a la bateria ens trobem Rubén, persona decidida que no se n'escapa cap corxera. Aingeru va iniciar la seva relació amb les quatre cordes des de ben jove i això es nota a cada groove de baix. A l'Edu i al Dani ens els trobem a les guitarres aportant tota la ràbia de Sweet Rage, i al sampler tenim a Christophe, trastejant amb loops i seqüenciadors.

Sua és el 5è single de Sweet Rage, el single més directe fins avui, d'aquests que entren a la primera. En èuscar, mostra l'estil propi de la banda, una veu dolça amb melodies pop i una base potent i moderna que li dóna la força que defineix el grup. La cançó parla d'alliberar-se, cadascun de nosaltres tenim una llosa, cosa que no ens deixa florir. Ja sigui el teu professor, pare, parella o la teva pròpia por de fer el ridícul. El moment en què ho identifiques és quan t'alliberes de debò. El moment on s'encén el teu foc interior. El moment en què sorgeix el desig de canviar això que no vols. Aquest foc interior és el principi de la teva llibertat, quan el teu cor s'accelera i prens les regnes de la teva vida. En aquest moment ja no hi ha marxa enrere.



No hay comentarios:

Publicar un comentario