martes, 2 de mayo de 2023

Vulgar Chaos ens presenten "Rising from the ashes"

Vulgar Chaos és un trio de Groove metall/thrash de Llucmajor (Mallorca) compost pels vocalistes principals David Rigo Roberts (Guitarra) i Miquel Barceló Rubio (Baix) i Rafel Garcias Trobat a la bateria. Tots ells provenen de la banda Smellbag formada el 2000, amb què van rodar pels escenaris de les illes fins al 2009. Quan se separa Smellbag, alguns dels membres decideixen començar un nou projecte, així és com neix Vice City el 2009. Recentment i per problemes legals amb la coneguda empresa de videojocs s'han vist obligats a canviar el nom a Vulgar Chaos.

El 2019 graven el seu Demo EP auto-gravat i produït anomenat "XIII”, com mostra del repertori de la banda. Després de diversos concerts presentant el mateix, i arran del bon feedback rebut, la banda decideix fer un pas més i durant el 2021 treuen el seu primer EP d'estudi titulat “Demons Within” (Demons Records), gravat per Toni Salvà a Diorama Sound i masteritzat per Hi ha Zeelen (Seputltura, Prodigy…).

El 2023 llancen a través de Maldito Digital el seu primer LP “Rising From The Ashes”, de la mà del productor Alex Tomàs (Sonic Drive Studios), la banda dóna una volta de rosca al seu personal estil, amb afinacions més greus, tempos més ràpids i un so més compacte i contundent. "The Point Of NoReturn" és la primera mostra del que suposarà aquest nou àlbum de la banda mallorquina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario