miércoles, 31 de julio de 2024

VADEBO i el seu nou doble single, “L'espera al teu costat”

VADEBO torna amb força aquest estiu amb el llançament del seu nou doble single, “L'espera al teu costat” que comptarà amb una cara A i una cara B. Després de gairebé 6 anys d'inactivitat, els membres de la banda han estat treballant intensament durant els darrers mesos per donar forma a noves melodies, acompanyades de lletres on reflexionen sobre qüestions vitals que els han acompanyat durant aquest període de silenci. Aquesta nova etapa aporta un so fresc però fidel a l'essència que els ha caracteritzat des dels inicis.

La cara A d'aquest doble single anomenada L'Espera, on VADEBO comparteix amb nosaltres una volta que mai van pensar que passaria i com aquesta ha estat possible gràcies al suport mutu i la gent del seu voltant, ja està disponible a totes les plataformes digitals.

VADEBO torna amb força aquest estiu amb el llançament del nou doble single, “L'espera al teu costat” que comptarà amb una cara A i una cara B. Després de gairebé 6 anys d'inactivitat, els membres de la banda han estat treballant intensament durant els darrers mesos per donar forma a noves melodies, acompanyades de lletres on reflexionin sobre qüestions vitals que els han acompanyat durant aquest període de silenci. Aquesta nova etapa aporta un so fresc però fidel a l'essència que els ha caracteritzat des dels seus inicis.

La “cara A” d'aquest doble single anomenada “L'Espera”, on VADEBO comparteix amb nosaltres una tornada que mai pensaran que passaria i com aquesta ha sigut possible gràcies al suport mutu i la gent del seu voltant, ja està disponible a totes les plataformes digitals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario